Na een gedwongen pauze van twee jaar, mag Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide op zaterdag 17 december a.s. weer op traditionele wijze de kerstperiode inluiden met haar kerstconcert.Dit jaar zullen de zangeressen Joyce Robijns en Mariechelle Jongen-Pouwels zorgen voor een muzikale invulling. Onder begeleiding van de harmonie brengen zij onder andere ‘Grown up Christmas List’, ‘Do you hear what I hear’ en ‘Where are you Christmas’ ten gehore.De presentatie is net als voorgaande jaren in handen van Raoul Deckers en het gehele concert staat onder leiding van dirigent Txemi Etxebarria.Het concert start om 20:00 uur en vindt plaats in het ’t Patronaat aan de Ursulastraat 232 in Kerkrade (de zaal is open om 19:30 uur). De entree is een vrije gave.

Naast bovengenoemd kerstconcert zal het gezamenlijke opleidingsorkest van Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide en Harmonie Sainte Marie Gracht op 11 december a.s. om 14:00 uur spelen tijdens hun kerstconcert in de Heidsjer Tref in Spekholzerheide.
Op 28 december a.s. sluiten de muzikanten van het gezamenlijke opleidingsorkest het jaar muzikaal af in de GaiaZOO in Kerkrade. In de middaguren brengen zij op enkele plekken in de dierentuin kerstliederen ten gehore brengen.
 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2022 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2022 »