Wij zijn helaas genoodzaakt ons "Kriskonzeët" te annuleren.

Bent u al in het bezit van een entreekaart? Dan ontvangt u uw geld terug aan de kassa van het theater. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met PLT Kassa, te bereiken via 045-571 66 07.

Blijf allemaal gezond en hopelijk tot snel! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Kriskonzeët van Harmonie Sint Aemiliaan is dit jaar een indrukwekkende aaneenschakeling van de tijd die we hebben gehad en de kersttijd die gaat komen.

In 2021 vieren we Kerst weer samen. Harmonie Sint Aemiliaan presenteert een kleurrijk kerstconcert. Met zangsolisten Myrthe en Joyce Robijns laat onze harmonie u genieten van warme kerstmuziek. Een concert waarin ook kinderen een verassende rol spelen.

In 2020 vierden we Kerst niet samen. Samen met Harmonie Sint Aemiliaan beleeft u ook wat wij in 2020 gemist hebben. Verhalen van muzikanten over de pas verleden tijd worden samen met pakkende harmoniemuziek een verhaal dat u zult herkennen. Raoul Deckers vertelt het verhaal van 2020.

Een verhaal dat ons leidt naar 2021. Het jaar waarin we Kerst weer samen mogen vieren. En wie komt er op bezoek……..? HoHoHo, ja, ja en hij komt niet alleen!

Het concert vindt dit jaar plaats in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa van het Parkstad Limburg Theater of bestel online via volgende link: Kaarten kopen
 Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2021 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2021 »