Traditioneel zal Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide op de laatste zaterdagavond voor Kerst haar jaarlijkse kerstconcert ten gehore brengen in 't Patronaat in Bleijerheide. Dit jaar zullen Floor Bosman en Myrthe Robijns als special guests optreden. Onder begeleiding van de harmonie zullen zij onder andere 'The Prayer', 'Walking in the Air' en 'O Mio Babbino Caro' zingen. Tevens zal er een bijzondere uitvoering ten gehore worden gebracht van 'Twas the Night before Christmas'. Hierin zal onze presentator, Raoul Deckers, het gedicht in het Kerkraads dialect voorlezen, waarbij de harmonie de muzikale omlijsting zal verzorgen. Het concert start zaterdag 21 december om 20:00u in 't Patronaat aan de Ursulastraat 232 in Kerkrade (zaal open rond 19:30u). Entree is vrije gave.

Naast ons traditionele kerstconcert in 't Patronaat, zal de harmonie op vrijdag 13 december al een kerstconcert verzorgen in verzorgingstehuis Vroenhof aan de Vroenstraat in Kerkrade. Tijdens dit kerstconcert zullen we naast enkele stukken uit ons concert van 21 december, ook de traditionele (Duitse) kerstliederen ten gehore brengen. Dit concert start om 19:30u en iedereen is van harte welkom om te komen luisteren.
Op kerstavond (24 december) zal het jeugdorkest wederom de gezinsmis in de kerk van Bleijerheide opluisteren. Vanaf 17:30u zal het orkest een klein concertje geven, waarna het om 18:00u de mis muzikaal zal omlijsten.
Vrijdag 27 december zal het jeugdorkest haar jaar afsluiten in de GaiaZoo. Tijdens de avondopenstelling van 17:00u tot 19:00u zullen zij op enkele plekken in het park kerstliederen ten gehore brengen.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2019 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2019 »