Concert met twee dirigenten die speciale rol spelen bij St. Aemiliaan

Tijdens Maestro’s of Music ziet u Harmonie St. Aemiliaan onder leiding van twee maestro’s, die zowel de muzikanten als het publiek op het puntje van de stoel krijgen.

Dirigent 1988-2010
Josef Suilen dirigeerde de harmonie van 1988 tot 2010. De warme band tussen de ere-dirigent en de muzikanten leidde al eerder tot een weerzien. Deze krijgt een vervolg tijdens Maestro’s of Music. Het programma bestaat uit bewerkingen van symfonische werken en musicalmuziek die in het verleden onvergetelijke muzikale herinneringen met zich mee hebben gebracht.

Dirigent 2017-heden
Txemi Etxebarria is dirigent van St. Aemiliaan vanaf 2017 tot op de dag van vandaag. Onder leiding van deze energieke Spaans-Baskische dirigent trakteerde de harmonie het publiek op pakkende harmoniemuziek tijdens memorabele optredens, zoals het Kick-off concert van het WMC 2017, het On the Move-concert en de concerten tijdens de concertreis naar Ellmau.

Tijdens Maestro’s of Music hoort u onder zijn leiding originele harmoniemuziek, symfonische arrangementen en Cubaans-Mexicaanse muziek van o.a. componisten als Wouter Lenaerts, Alfred Reed en Arturo Marquez.

Vrijdag 1 november 2019 | 20:00 uur | Theater Kerkrade
Tickets à € 15,- te verkrijgen via www.plt.nl en bij leden van Harmonie St. Aemiliaan.

 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2019 »
Bekijk alle nieuwsberichten van November 2019 »