Het jeugdorkest van harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide gaat op vrijdagavond 13 april het werk Pinokkio uitvoeren. Het verhaal van de houten pop die tot leven komt uitgevoerd in een 25delig muziekwerk, voor jeugdorkest met verteller dat ongeveer 45-60 minuten zal duren.

We willen graag ook andere muzikanten de gelegenheid geven om hier aan deel te nemen. Iedereen die een poosje les heeft op een blaasinstrument zou in principe mee kunnen doen. Onze doelgroep zijn die muzikanten die niet aangesloten zijn bij een muziekvereniging, maar geheel vrijblijvend eens willen musiceren in een jeugdorkest. Er is geen leeftijdsgrens aan verbonden, in ons jeugdorkest zitten ook oudere beginners en leden die de jeugd ondersteunen. Ook oudere beginners zijn welkom om mee te doen.

Ben je lid bij een andere vereniging, ook dan kun je meedoen, maar bespreek dit dan eerst bij het bestuur van je eigen vereniging. Het is uitdrukkelijk niet onze bedoeling om leden die bij een andere harmonie lid zijn daar weg te halen.

We gaan drie keer samen repeteren: namelijk op 16 maart, 30 maart en 6 april. Steeds van 18.30-20.30uur in het Patronaat te Bleijerheide, Ursulustraat 232

De uitvoering is op vrijdag 13 april om 20.00uur, eveneens in het Patronaat.

Voor vragen of aanmeldingen: Mail Mariëlle Wetzelaer of stuur een appje: 06-55952766

We sturen je dan zo snel mogelijk de partijen op. 

 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2018 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Maart 2018 »