Op zaterdag 16 december a.s. vindt in ’t Patronaat in Bleijerheide het traditionele Kerstconcert van Harmonie St. Aemiliaan plaats. Onder het thema “It’s beginning to sound a lot like Christmas” zal de harmonie onder leiding van Txemi Etxebarria een gevarieerd programma ten gehore brengen.
Bekende kerstliederen worden afgewisseld door stemmige muziekwerken. Ook zal de harmonie zangeres Cynthia Knoch begeleiden bij enkele zeer bekende en sfeervolle werken, zoals onder andere “You raise me up”. De prestentatie is in handen van Jo Kemmerling, die op zijn bekende wijze de avond in onvervalst Blieërheidsjer plat aan elkaar zal praten. Dit Kerstconcert is zoals gebruikelijk een “cadeau” van de Aemiliaan aan haar vele vrienden, sponsoren en sympathisanten en aan iedereen die in Kerststemming wil komen. De toegang is dan ook gratis. Het Kerstconcert begint om 20.00 uur.


Net als in de afgelopen twee jaar zal de harmonie op zondag 17 december dit concert ook uitvoeren in de Urbanuskerk in Nes aan de Amstel. De Aemiliaan zal dan onder leiding staan van haar gastdirigent Samuel Agustin Aguirre, die tijdens afgelopen WMC de André Rieu Talent Award ontving.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2017 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2017 »