Na de succesvolle concertreis naar Lichtenfels in oktober jl. maakt harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide zich op voor het jaarlijkse Aemiliaansfeest op 18 november a.s. Na een heilige mis om 18.00 uur in de Antonius van Paduakerk in Bleijerheide, die door de harmonie uiteraard zelf zal worden opgeluisterd, vindt in verenigingslokaal ’t Patronaat de huldiging plaats van maar liefst zes jubilarissen, te weten een 60-jarige jubilaris, ere-bestuurslid Jan Bodelier, twee 50-jarige jubilarissen, Heinz-Joep Kebeck en Wiel Beetz, en twee 25-jarige jubilarissen, Aad Bloemen en Rob Crombach. Bovendien wordt Toon Deckers gehuldigd i.v.m. het feit dat hij 50 jaar actief is als muzikant. Harmonie St. Aemiliaan is bijzonder trots op haar zes jubilarissen en zij zal hen allemaal op gepaste
wijze eren.

Jan Bodelier heeft de harmonie in diverse functies gediend. Tot voor kort was hij nog actief als archivaris. Heinz-Joep Kebeck is actief als saxofonist, lid van de commissie concertplanning en lid van de reiscommissie. Wiel Beetz (trombone), Aad Bloemen (soloklarinet) en Rob Crombach (saxofoon) spelen in het harmonie-orkest. Aad is ook lid van de commissie concertplanning en Rob is lid van de commissie bijzondere projecten, die onder andere het jaarlijkse Roderlandtoernooi organiseert.
Toon Deckers speelt klarinet in het harmonieorkest en is ook muzikaal leider van de gelegenheidsformatie Ainmahl. Niet onvermeld dient te blijven dat op alle jubilarissen ook buiten de normale bezigheden om altijd een beroep kan worden gedaan als er iets voor hun harmonie gedaan moet worden.
Na het eren en feliciteren van de jubilarissen, waarbij uiteraard ook op een muzikale wijze de felicitaties worden overgebracht, zullen alle leden en de gasten het feest tot in de kleine uurtjes voortzetten in ’t Patronaat.
Voorafgaande aan het Aemiliaansfeest vindt op vrijdag 17 november a.s. de traditionele dropping plaats. Hieraan kunnen zowel leden als ook niet-leden deelnemen.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2017 »
Bekijk alle nieuwsberichten van November 2017 »