Op donderdag 19 oktober a.s. vertrekt Harmonie St. Aemiliaan om 8.30 uur met ruim 90 personen voor een vierdaagse concertreis naar Lichtenfels. Lichtenfels ligt in Bayern Duitsland. De reis wordt gemaakt per touringcar van Slangen Reizen.
Op de heenweg naar Lichtenfels zal een tussenstop gemaakt worden in Wertheim, waar een bezoek gebracht wordt aan König & Meyer GmbH & co. KG. Dit bedrijf is de grootste en belangrijkste producent van muziekstandaards ter wereld. De Aemiliaanleden zullen ter plekke een exclusieve rondleiding krijgen. Aan het einde van de middag zal de plaats van bestemming, Lichtenfels, bereikt worden.
Tijdens deze reis zal de harmonie op zaterdagavond 21 oktober a.s. in de Stadthalle van Lichtenfels samen met het Kreisorchester Lichtenfels een groot concert verzorgen onder de titel “Alle Facetten der Blasmusik”. Het Kreisorchester Lichtenfels heeft deelgenomen aan het afgelopen WMC in juli jl. en was toen ook te gast bij de Aemiliaan. Het belooft een bijzonder concert te worden.
Er is ook tijd voor andere zaken zoals een bezoek aan Bamberg en een bezoek aan Bayreuth, waar het beroemde Festspielhaus bezocht zal worden. Tussendoor zal er zeker gelegenheid zijn om het beroemde beierse bier te proeven.
Op zondagmorgen 22 oktober wordt de thuisreis aanvaard. Onderweg naar Kerkrade zal nog een gezamenlijke maaltijd gebruikt worden, waarmee deze prachtige concertreis een mooie afsluiting krijgt. Deze concertreis is geheel in eigen beheer georganiseerd door de reiscommissie van de harmonie.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2017 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Oktober 2017 »