Op zaterdag 7 oktober a.s. geeft Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide samen met Muziekvereniging de Peelklank uit Ysselstein een Herfstconcert. Deze laatste muziekvereniging zal concerteren onder leiding van haar nieuwe dirigent Geert Nellen, die de dirigeerstok heeft overgenomen van Aemiliaanlid Paul Souren.
Zoals bekend, staat ook de Aemiliaan sinds begin 2017 onder leiding van haar huidige dirigent Txemi Etxebarria en zijn voorganger bijde Aemiliaan was interimdirigent Paul Souren. Een mooie gelegenheid dus om te beluisteren wat de opvolgers van Paul Souren bij beide verenigingen teweeg hebben gebracht.

Harmonie St. Aemiliaan zal als eerste orkest concerteren en zal een mooi programma ten gehore brengen. Het openingswerk God’s country van Rossano Galante vormt het spetterende begin van dit concert, waarin ook een hoofdrol is weggelegd voor de trombonegroep van de Aemiliaan, die aangevuld wordt met de goede vriend van de harmonie, Harry Ries. Verder zullen ook Spaanse klanken klinken en komt ook musicalmuziek aan bod. Kortom een programma voor met voor ieder wat wils.

Het Herfstconcert begint op 7 oktober a.s. om 20.00 uur in ‘t Patronaat te Bleijerheide. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de avondkassa en kosten € 5,-- .


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2017 »
Bekijk alle nieuwsberichten van September 2017 »