Op zaterdag 20 mei a.s. concerteert Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide voor het eerst onder leiding van haar nieuwe dirigent Txemi Etxebarria. Met dit concert heet de harmonie en de gemeenschap Bleijerheide Txemi welkom, bienvenido. Txemi komt uit Spaans Baskenland en het concert staat dan ook in het teken van Spaanse muziek.

Hemelse klanken zijn te beluisteren in God’s country van componist Rossano Galante en in Paradiso van Robert W. Smith. Et staan ook enkel typisch Baskische en Spaanse werken op het programma en uiteraard ontbreekt ook een Pasodoble niet. Kortom, Harmonie St. Aemiliaan en Txemi Etxebarria zullen u trakteren op een mooie muziekavond.

Tijdens het concert verwelkomt de harmonie ook haar jubilerende donateurs. Na de pauze zal Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen de bezoekers het programma voor haar WMC-deelname in juli a.s. laten horen. Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen staat onder leiding van de jonge veelbelovende dirigent Jos Zegers. Jos Zegers is van jongs af aan lid van Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide en speelt dus een thuiswedstrijd.

Het belooft een mooie muzikale avond te worden met een gevarieerd programma. Het concert begint om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 5,-- .

 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2017 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2017 »