Kerstconcert 2017

Op zaterdag 16 december a.s. vindt in ’t Patronaat in Bleijerheide het traditionele Kerstconcert van Harmonie St. Aemiliaan plaats. Onder het thema “It’s beginning to sound a lot like Christmas” zal de harmonie onder leiding van Txemi Etxebarria een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Lees meer >

Dropping en huldiging van 6 jubilarissen tijdens Aemiliaansfeest.

Na de succesvolle concertreis naar Lichtenfels in oktober jl. maakt harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide zich op voor het jaarlijkse Aemiliaansfeest op 18 november a.s. Na een heilige mis om 18.00 uur in de Antonius van Paduakerk in Bleijerheide, die door de harmonie uiteraard zelf zal worden opgeluisterd, vindt in verenigingslokaal ’t Patronaat de huldiging plaats van maar liefst zes jubilarissen, te weten een 60-jarige jubilaris, ere-bestuurslid Jan Bodelier, twee 50-jarige jubilarissen, Heinz-Joep Kebeck en Wiel Beetz, en twee 25-jarige jubilarissen, Aad Bloemen en Rob Crombach. Bovendien wordt Toon Deckers gehuldigd i.v.m. het feit dat hij 50 jaar actief is als muzikant. Harmonie St. Aemiliaan is bijzonder trots op haar zes jubilarissen en zij zal hen allemaal op gepaste
wijze eren.

Lees meer >

Aemiliaan op concertreis naar Lichtenfels

Op donderdag 19 oktober a.s. vertrekt Harmonie St. Aemiliaan om 8.30 uur met ruim 90 personen voor een vierdaagse concertreis naar Lichtenfels. Lichtenfels ligt in Bayern Duitsland. De reis wordt gemaakt per touringcar van Slangen Reizen.

Lees meer >

Herfstconcert 2017

Op zaterdag 7 oktober a.s. geeft Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide samen met Muziekvereniging de Peelklank uit Ysselstein een Herfstconcert. Deze laatste muziekvereniging zal concerteren onder leiding van haar nieuwe dirigent Geert Nellen, die de dirigeerstok heeft overgenomen van Aemiliaanlid Paul Souren. 

Lees meer >

Bienvenido Txemi op 20 mei a.s.

Op zaterdag 20 mei a.s. concerteert Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide voor het eerst onder leiding van haar nieuwe dirigent Txemi Etxebarria. Met dit concert heet de harmonie en de gemeenschap Bleijerheide Txemi welkom, bienvenido. Txemi komt uit Spaans Baskenland en het concert staat dan ook in het teken van Spaanse muziek.

Lees meer >

Harmonie St. Aemiliaan concerteert in Kick-off concert WMC 2017

Op donderdag 6 juli 2017 om 20.00 uur concerteert harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide tijdens het ‘Kick-off’ concert van het WMC in de Rodahal te Kerkrade. Harmonie St. Aemiliaan is zeer vereerd om dit concert samen met harmonie St. Jozef Kaalheide en met de Philharmonie Zuid-Nederland te mogen verzorgen. Een prachtig podium én een thuiswedstrijd voor de harmonie.

Lees meer >

Commissie van Donateurs

Onze Commissie van Donateurs start binnenkort met de jaarlijkse donateursactie.

Ook dit jaar bezoeken wij 600 donateurs en wij zijn trots dat het ons nog steeds lukt om een aanzienlijk bedrag op te halen om dit te overhandigen aan het bestuur.
Van de opbrengsten van het afgelopen jaar is onlangs een nieuw vaandel aangeschaft.

Lees meer >

Kinger Karneval

Aemiliaan Zietsóng

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide begroet nieuwe dirigent.

Op zondag 29 januari 2017 zal Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’T Patronaat voor de eerste keer repeteren onder leiding van haar nieuwe vaste dirigent, Txemi Etxebarria. De harmonie is zeer verheugd dat de talentvolle dirigent van Spaans-Baskische afkomst zich bereid heeft verklaard om zich als dirigent aan onze harmonie te verbinden. Txemi is 36 jaar oud en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als muzikant (hij is hoornist) en als dirigent van verschillende muziekgezelschappen. Hij heeft directie gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht en aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Daarnaast heeft hij diverse masterclasses gevolgd.

Lees meer >

Roderlandtoernooi 2017

Het Roderlandtoernooi kan dit jaar helaas niet plaats vinden in verband met te weinig aanmeldingen.