Op zondag 19 juni a.s. geeft Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide samen met Harmonie St. Jozef Kaalheide een Vaderdagconcert. Een mooie gelegenheid voor de vaders om samen met hun partners en kinderen Vaderdag op een muzikale wijze af te sluiten. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.

Harmonie St. Aemiliaan zal het eerste deel van het concert voor haar rekening nemen en zij zal een gevarieerd programma ten gehore brengen met onder ander de ouverture Banditenstreiche van Frans von Suppé. Tijdens het muziekwerk Jungla lijkt het of er verschillende Afrikaanse stammen bezit hebben genomen van ’t Patronaat. De grote slagwerkgroep van de Aemiliaan zal tijdens dit werk laten horen wat zij in haar mars heeft. In een volgend muziekwerk is een prominente rol weggelegd voor de beide trombonesolisten Dion Kowalski en Dominique Steins. Laat u verrassen. Het orkest staat onder leiding van dirigent Loek Smeijsters.

Harmonie St. Jozef Kaalheide zal tijdens het tweede deel van het concert met het muziekwerk Tsar Boris terugblikken op het succesvolle Oranjeconcert op Koningsdag. Verder kunt u luisteren naar een programma variërend van een typische Oostenrijkse mars ‘Mit vollen Segeln’ tot aan het klassieke ‘Variations on the Porazzi theme of Wagner’ van Alfred Reed. Het orkest staat onder leiding van dirigent Björn Bus.

Het Vaderdagconcert begint op 19 juni a.s. om 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de avondkassa en kosten € 5,--, waarbij één consumptie is inbegrepen. 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2016 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2016 »