Vaderdagconcert 2016

Op zondag 19 juni a.s. geeft Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide samen met Harmonie St. Jozef Kaalheide een Vaderdagconcert. Een mooie gelegenheid voor de vaders om samen met hun partners en kinderen Vaderdag op een muzikale wijze af te sluiten. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.

Lees meer >

Rabobank Clubkas Campagne 2016.

Net als vorig jaar neemt Harmonie St. Aemiliaan ook dit jaar deel aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen personen vanaf 18 jaar, die klant of lid zijn van Rabobank Parkstad Limburg, hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Door middel van het werven van stemmen ontvangen de verenigingen een bijdrage voor de doelen die zij willen verwezenlijken. Op die manier bepalen leden en klanten van Rabobank Parkstad Limburg welke verenigingen een bijdrage krijgen van de bank. 
Elke uitgebrachte stem heeft een waarde van € 5,--. De hoogte van de bijdrage die de betreffende vereniging van Rabobank Parkstad Limburg ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de betreffende vereniging is uitgebracht. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag dus.

Rabobank Parkstad Limburg verdeelt onder de deelnemende verenigingen € 150.000.

Wij vragen dus: doe mee en stem op Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide. De stemperiode loopt van donderdag 12 mei tot en met woensdag 25 mei 2015. Vanaf 12 mei a.s. kunt u dus stemmen op Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide. Dat kan via de website www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg.

Alvast bedankt voor uw stem.
Bestuur en leden Harmonie St. Aemiliaan 

Lees meer >