Kerstwens 2016

Kerstconcert 2016

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide huldigt 4 jubilarissen tijdens Aemiliaansfeest.

In de herfst maakt harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide zich elk jaar weer op voor het jaarlijkse Aemiliaansfeest. Dit jaar zal dit plaatsvinden op vrijdag 4 november en zaterdag 5 november a.s.
Traditioneel zal het feest starten met een dropping op 4 november. Voor het eerst sinds enige jaren zullen de deelnemers met een bus naar een nog onbekende plek gebracht worden om aldaar een dropping/speurtocht te lopen.

Zaterdag 5 november start met een heilige mis om 18.00 uur in de Antonius van Paduakerk in Bleijerheide, die door de harmonie uiteraard zelf zal worden opgeluisterd. Aansluitend vindt in verenigingslokaal ’t Patronaat de huldiging plaats van vier jubilarissen.

Lees meer >

Herfstconcert 2016

Op zaterdag 1 oktober a.s. geeft Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide samen met de Gildenbondsharmonie uit Boxtel een herfstconcert. Het belooft een mooie muzikale avond te worden.

Lees meer >

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide geeft concert op de Markt

Op 10 juli a.s. geeft Harmonie St. Aemiliaan op de Markt in Kerkrade een open lucht concert met een populair programma. Dit concert is bedoeld voor alle inwoners van de Klankstad Kerkrade. Hiermee wordt al een voorproefje gegeven voor het WMC 2017 dat over precies één jaar weer plaatsvindt. Traditioneel zal het concert beginnen na afloop van de H. Mis in de Lambertuskerk, hetgeen rond 12.00 uur zal zijn.

Harmonie St. Aemiliaan zal een zeer gevarieerd programma verzorgen. Bekende melodieën, meezingers en ook musicalmuziek uit Soldaat van Oranje. Kortom voor ieder wat wils tijdens een ouderwets zondagochtendconcert. Met de mooie muziek van Harmonie St. Aemiliaan zal het goed toeven zijn op een van de vele terrassen op de gezellige Markt.

Vaderdagconcert 2016

Op zondag 19 juni a.s. geeft Harmonie St. Aemiliaan in haar verenigingslokaal ’t Patronaat in Bleijerheide samen met Harmonie St. Jozef Kaalheide een Vaderdagconcert. Een mooie gelegenheid voor de vaders om samen met hun partners en kinderen Vaderdag op een muzikale wijze af te sluiten. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.

Lees meer >

Rabobank Clubkas Campagne 2016.

Net als vorig jaar neemt Harmonie St. Aemiliaan ook dit jaar deel aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen personen vanaf 18 jaar, die klant of lid zijn van Rabobank Parkstad Limburg, hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Door middel van het werven van stemmen ontvangen de verenigingen een bijdrage voor de doelen die zij willen verwezenlijken. Op die manier bepalen leden en klanten van Rabobank Parkstad Limburg welke verenigingen een bijdrage krijgen van de bank. 
Elke uitgebrachte stem heeft een waarde van € 5,--. De hoogte van de bijdrage die de betreffende vereniging van Rabobank Parkstad Limburg ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de betreffende vereniging is uitgebracht. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag dus.

Rabobank Parkstad Limburg verdeelt onder de deelnemende verenigingen € 150.000.

Wij vragen dus: doe mee en stem op Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide. De stemperiode loopt van donderdag 12 mei tot en met woensdag 25 mei 2015. Vanaf 12 mei a.s. kunt u dus stemmen op Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide. Dat kan via de website www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg.

Alvast bedankt voor uw stem.
Bestuur en leden Harmonie St. Aemiliaan 

Lees meer >

Buurtconcert

5e Tirolerparty bij Harmonie St. Aemiliaan

Op zaterdag 19 maart 2016 vindt de 5e editie plaats van de Tirolerparty. In navolging van het succes van de vorige jaren heeft de jeugdcommissie van Harmonie Sint Aemiliaan er ook dit jaar alles aan gedaan om er een onvergetelijk feest van te maken.

Het orkest GipfelPower zal voor flink wat "stimmung" gaan zorgen. Het programma begint om 20.00, zorg dus dat je op tijd bent om niets te missen. Partyknaller Heidi is dit jaar onze speciale gast en DJ Johann aus Ellmau am Wilden Kaiser zorgt voor de overige muzikale invulling. De zaal wordt weer omgetoverd in een schitterende Tiroolse sfeer, zoals je gewend bent van voorgaande jaren.

Lees meer >

31e Roderlandtoernooi op 16 en 17 april

Roderlandtoernooi 16 en 17 april 2016
Harmonie St. Aemiliaan organiseert op 16 en 17 april 2016 de 31e editie van het Roderlandtoernooi. Het solistenconcours vindt plaats in het verenigingslokaal ’t Patronaat, Ursulastraat 232 te Kerkrade. De organisatie hoopt, net als bij de voorafgaande edities van het toernooi, weer solisten van diverse niveaus van veel verenigingen te mogen begroeten.

Klik hier voor alle informatie over het roderlandtoernooi >

Lees meer >