Op zaterdag 12  december 2015 vindt het jaarlijkse kerstconcert van Harmonie St. Aemiliaan weer plaats in 't Patronaat Bleijerheide. Het concert staat dit jaar in het teken van ''t jeveul va Detsember'. â€¨In het eerste gedeelte van dit kerstconcert zal de harmonie u meenemen in het gevoel van december. Het Eurode Saxofoonkwartet zal ook haar bijdrage leveren aan dit bijzondere gevoel. Tevens zullen we twee bijzondere gasten uit Nes aan de Amstel ontvangen, waar wij op 20 december dit bijzondere kerstconcert ook ten gehore zullen brengen.

Na de pauze wordt u meegenomen door een Noors kerstverhaal over een bijzondere herder. Dit verhaal zal ondersteund worden door de harmonie.

Het kerstconcert ‘'t jeveul va Detsember’ vindt plaats op zaterdag 12 december om 20:00u in ‘t Patronaat Bleijerheide aan de Ursulastraat 232 in Kerkrade (zaal open om 19:30u). Entree is vrije gave.
Op zondag 20 december zal het concert om 14:15u nogmaals uitgevoerd worden in de Urbanus kerk in Nes aan de Amstel. Indien u interesse heeft om mee te gaan, neem dan contact met ons secretariaat.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2015 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2015 »