Na de succesvolle deelname aan het LBM Concertconcours op 25 oktober jl. in Roermond, waar in de1e divisie Harmonie een 1e prijs werd behaald, maakt harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide zich op voor het jaarlijkse Aemiliaansfeest op 21 november a.s. Na een heilige mis om 18.00 uur in de Antonius van Paduakerk in Bleijerheide, die door de harmonie uiteraard zelf zal worden opgeluisterd, vindt in verenigingslokaal ’tPatronaat de huldiging plaats van maar liefst zeven jubilarissen, te weten een 60-jarige jubilaris, ere-voorzitter Jo Mijnes, een 50-jarige jubilaris, ere-bestuurslid Cor Kluijtmans en vijf 25-jarige jubilarissen, Jeanine Herberichs, Bart Conjaerts, Hans Zegers, Hans Franssen en Jos Hanssen. Harmonie St. Aemiliaan is bijzonder trots op haar zeven jubilarissen en zij zal hen allemaal op gepaste wijze eren.

Hans Franssen en Jos Hanssen zijn thans actief als respectievelijk voorzitter en lid van de onmisbare commissie van donateurs. Jeanine Herberichs (saxofoon), Bart Conjaerts (hoorn) en Hans Zegers (saxofoon) spelen in het harmonie-orkest, evenals Jo Mijnes (saxofoon). Cor Kluijtmans is niet meer actief als muzikant maar is als adviseur en “geweten van de harmonie” onmisbaar voor de Aemiliaan. Niet onvermeld dient te blijven dat op alle jubilarissen ook buiten de normale bezigheden om altijd een beroep kan worden gedaan als er iets voor hun harmonie gedaan moet worden.

Na het eren en feliciteren van de jubilarissen, waarbij uiteraard ook op een muzikale wijze de felicitaties worden overgebracht, zullen alle leden en de gasten het feest tot in de kleine uurtjes voortzetten in ’t Patronaat. 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2015 »
Bekijk alle nieuwsberichten van November 2015 »