Concert Bocholtz

Ruim twee weken voor het bondsconcours op 25 oktober 2015 in Roermond concerteert Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide op zaterdag 10 oktober a.s. in de Harmoniezaal te  Bocholtz. Wij zijn dan te gast bij de Koninklijke Philharmonie Bocholtz. Dit toporkest staat onder leiding van de ook voor St. Aemiliaan niet onbekende dirigent Matty Cilissen. 

Lees meer >

Concert Wolder (Maastricht)

In de aanloop naar het bondsconcours op 25 oktober 2015 in Roermond concerteert Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide op zondag 27 september a.s. in de Greune Zaol in Wolder Maastricht. Aemiliaan zal dan te gast zijn bij Harmonie St. Petrus & Paulus Wolder Maastricht, ook wel bekend als De Greune. Harmonie St. Aemiliaan zal vanaf 15.00 uur het eerste deel van deze concertmiddag voor haar rekening nemen. Na de pauze zal Harmonie St. Petrus & Paulus concerteren. Deze harmonie komt uit in de concertafdeling en behoort tot een van de beste harmonieën van Nederland. Zij staat onder leiding van de ook voor St. Aemiliaan niet onbekende dirigent Matty Cilissen. 

Lees meer >

Busvervoer Bondsconcours

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide neemt op 25 oktober a.s. deel aan het bondsconcours van de LBM. Het bondsconcours vindt plaats in de Oranjerie in Roermond en onze harmonie zal optreden van 20.00 uur tot 21.00 uur. Wij hopen op die voor onze harmonie zo belangrijke dag veel steun te krijgen van supporters. 

De concourscommissie, bestaande uit Sjef Wallz, Lonnie Volavsek en André Coumans, organiseert daarom busvervoer voor supporters naar Roermond. De kosten voor de busreis inclusief entreekaart bedragen € 20,-- per persoon. Het vertrek is gepland om 17.45 uur bij ‘t Patronaat te Bleijerheide. Na het bekend worden van de uitslag vertrekt de bus rond 23.00 uur terug naar ’t Patronaat. In ‘t Patronaat is dan nog gelegenheid om een drankje te nuttigen

Lees meer >