In de aanloop naar het bondsconcours op 25 oktober 2015 in Roermond concerteert Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide op 27 juni a.s. in het Corneliushuis in Heerlen. Het concert wordt verzorgd in een samenwerking met Harmonie Gerardus Heksenberg-Heerlen.

Harmonie Gerardus zal vanaf 20.00 uur het eerste deel van de avond voor haar rekening nemen. Deze harmonie stond tot voor kort onder leiding van ons eigen lid Bart Schäfer. Inmiddels is de muzikale leiding in handen van Karin Janssen.

Het tweede deel van de avond wordt verzorgd door St. Aemiliaan. Het concert in het Corneliushuis is voor de harmonie het tweede concert in een reeks van voorbereidingsconcerten voor het bondsconcours. Twee van de drie werken die tijdens het bondsconcours gepeeld zullen worden, zullen ook tijdens het concert op 27 juni a.s. ten gehore worden gebracht, te weten “Vasa” van de Spaanse componist José Sunãr Oriala en “Guggisberg Fantasie” van Rob Goorhuis.. Naast deze werken zal Harmonie St. Aemiliaan een afwisselend programma ten gehore brengen, uiteraard onder leiding van haar dirigent Loek Smeijsters.

Het concert vindt plaats in het Corneliushuis, gelegen aan Groeet Genhei 14 te Heerlen, en begint om 20.00 uur. 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2015 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Juni 2015 »