Net als vorig jaar neemt Harmonie St. Aemiliaan ook dit jaar deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen personen vanaf 18 jaar, die klant of lid zijn van Rabobank Parkstad Limburg, hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. 

Door middel van het werven van stemmen ontvangen de verenigingen een bijdrage voor de doelen die zij willen verwezenlijken. Op die manier bepalen leden en klanten van Rabobank Parkstad Limburg welke verenigingen een bijdrage krijgen van de bank.

Elke uitgebrachte stem heeft een waarde van € 5,--. De hoogte van de bijdrage die de betreffende vereniging van Rabobank Parkstad Limburg ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de betreffende vereniging is uitgebracht. Hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag dus.

Rabobank Parkstad Limburg verdeelt onder de deelnemende verenigingen € 150.000,-. Wij vragen dus: doe mee en stem op Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide. De stemperiode loopt van maandag 18 mei tot en met zondag 31 mei 2015.

Vanaf 18 mei a.s. kun je dus stemmen op Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide. Dat kan via de website www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg.

Alvast bedankt voor uw stem. 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2015 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2015 »