Rhythm Factory 2015

Lees meer >

Voorspeelavond 2015

Op vrijdag 24 april a.s. vindt onze jaarlijkse voorspeelavond plaats in ‘t Patronaat aan de Ursulastraat 232. Deze avond dient al jaren als ‘generale repetitie’ voor onze solisten en ensembles die meedoen aan ons Roderlandtoernooi, dat plaats zal vinden op zondag 26 april.
Naast onze ‘ervaren’ solisten zullen ook onze leerlingen een solo of duet ten gehore brengen.
De drumband zal voor u de voorspeelavond openen. Deze is enkele maanden geleden uitgebreid met nieuwe leden en dit zal voor hen het eerste concert zijn.
Het jeugdorkest, 3 maanden geleden uitgebreid met 4 nieuwe leden (twee klarinettisten, één saxofonist en één trompettist), zal u in een bijzondere sfeer brengen. Met onder andere Frozen en Prins Ali waant u zich in een sprookjeswereld.
De voorspeelavond vindt plaats op vrijdag 24 april a.s. in ‘t Patronaat Bleijerheide aan de Ursulastraat 232 in Kerkrade. De entree is vrije gave.
Het Roderlandtoernooi vindt plaats op 26 april in ‘t Patronaat Bleijerheide.
Voor beide evenementen is iedereen van harte welkom. 

Lees meer >

Eindpresentatie Klinkend Perspectief 2015

Klinkend perspectief. Dat klinkt een muziekvereniging positief in de oren. Dat Klinkend Perspectief zit mogelijk verscholen achter vele talentvolle jongeren die van een muziekinstrument bespelen hun hobby willen maken. Daartoe geeft Harmonie St.Aemiliaan  samen met Basisschool Bleijerheide en de Muziekschool van Kerkrade de leerlingen van groep 5 van de basisschool de gelegenheid en wel via het project “Klinkend Perspectief”. Dit project wordt jaarlijks door de hiervoor genoemde partners uitgevoerd. Een jaar lang geeft muziekconsulent Ankie Janssen wekelijks les op de basisschool over houten blaasinstrumenten, koperen blaasinstrumenten, snaarinstrumenten en slagwerk.

Lees meer >