Op zaterdag 20 december 2014 vindt het jaarlijkse kerstconcert van Harmonie St. Aemiliaan weer plaats in 't Patronaat Bleijerheide. Het concert staat dit jaar in het teken van 'Krismes oppen Blieërhei'.

Nog voordat het concert begint wordt u met bijzonder beeldmateriaal in de mooi versierde zaal meegenomen naar het verleden van Bleijerheide. Tijdens het eerste gedeelte van het concert zullen naast de harmonie ook verschillende gastoptredens plaats vinden. Gwen en Kyle Schielen zullen u meenemen in de kerstsfeer op respectievelijk de harp en accordeon. Helmut Plum (inne richtige Öchner, mer al 20 joar i Blieërhei) zal twee bijzondere gedichten ten gehore brengen .

Na de pauze zal Marcel Mahr het kerstverhaal 'Wainachte wie vruijer... evvel da angesj' vertellen. Het kerstverhaal, maar dan heel anders. Samen met de solisten, de harmonie en zelfs het publiek zal Marcel u door dit bijzondere verhaal leiden.

Het kerstconcert ‘Krismes oppen Blieërhei’ zal beginnen om 20:00u in ‘t Patronaat Bleijerheide aan de Ursulastraat 232 in Kerkrade (zaal open om 19:30u). Entree is vrije gave. 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2014 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2014 »