Dit jaar viert Jo Wetzelaer zijn 25-jarig jubileum als dirigent van het jeugdorkest van Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide. Dit heuglijke feit en opmerkelijke prestatie laten we niet onopgemerkt voorbij gaan en wordt gevierd op zaterdag 28 juni aanstaande in gemeenschapshuis ’t Patronaat te Bleijerheide. Tijdens deze avond wordt de lange periode van 25 jaar nog eens in het kort overgedaan aan de hand van leuke anekdotes, foto’s, verhalen en natuurlijk muziek gespeeld door het jeugdorkest o.l.v. Jo Wetzelaer.

Aan het einde van het concert zal het huidige jeugdorkest worden uitgebreid met (oud)leden die onder Jo gespeeld hebben.
Dit jubileumconcert start om 20:00 uur in gemeenschapshuis ’t Patronaat, Ursulastraat 232 in Kerkrade-Bleijerheide. Na afloop van het concert is er gelegenheid om Jo te feliciteren en onder het genot van een drankje na te praten over deze bijzondere gelegenheid.

Oud-leden die geen bericht hebben ontvangen over dit jubileumconcert zijn van harte welkom. Indien oud-leden graag mee willen spelen kunnen zij zich melden via info@aemiliaan.nl


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2014 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Juni 2014 »