Harmonie St. Aemiliaan sluit haar verenigingsjaar weer traditioneel af met twee openluchtconcerten en het tuinfeest. Het jeugdorkest zal haar jaar afsluiten tijdens het pleinfeest van Basisschool Bleijerheide.

Zaterdag 5 juli zal het jeugdorkest onder leiding van haar jubilerende dirigent Jo Wetzelaer een concert geven tijdens het pleinfeest van Basisschool Bleijerheide aan de Bleijerheiderstraat in Kerkrade. Om 14:00 uur start het concert. Op het programma staan onder andere een medley van Shania Twain en Marco Borsato. Tevens zullen de nieuwe blokfluiters hun eerste optreden geven (begeleid door het jeugdorkest).

Zondag 6 juli musiceert harmonie St. Aemiliaan o.l.v. dirigent Loek Smeijsters op muziekpodium Focus op de Markt te Kerkrade. Met dit jaarlijks terugkerend concert zullen de bezoekers getrakteerd worden op een gevarieerd muziekprogramma. Gestart wordt met Spaanse- en Zuid Amerikaanse klanken, waarna enkele bekende werken als The mask of Zorro, Paris mon Martre, Rosamunde en Prager Gassen ten gehore gebracht zullen worden. Tevens zullen er een aantal (bekende) marsen ten gehore worden gebracht. Het concert zal starten rond 12.30 uur en ongeveer een uur duren.
Om 15:00 uur vindt het jaarlijkse tuinfeest plaats op de weide naast 't Patronaat Bleijerheide aan de Ursulastraat 232 te Kerkrade. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje terug te kijken op het afgelopen jaar. Aan de kinderen is ook gedacht met onder andere een springkussen.

Het laatste (openlucht)concert van dit verenigingsjaar zal plaatsvinden tijdens het Sjpringbron-festival op 13 juli. Om 10:30u zal de harmonie onder leiding Loek Smeijsters op het plein van de Sjpringbron in Bleijerheide een concert geven.

Na dit concert start de verenigingsvakantie en op zondag 24 augustus starten de repetities van ons nieuwe verenigingsjaar.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2014 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Juni 2014 »