Harmonie St. Aemiliaan feliciteert alle communicanten van basisschool Bleijerheide met een blokfluit en 5 gratis blokfluitlessen. Ook de kinderen uit groep 4 die de communie niet deden kregen dit vanmiddag aangeboden.
Op deze manier zijn de kinderen van groep 4 verrast en krijgen ze de gelegenheid om gratis kennis te maken met de blaasmuziek.

De kinderen mogen op 6, 13, 20, 27 juni en 4 juli in het Patronaat deelnemen aan blokfluitlessen van 18.45 tot 19.30uur. Deze kennismakingslessen zijn speciaal bedoeld voor kinderen van groep 4, ter voorbereiding op de lessen "klinkend perspectief" tijdens de muzieklessen van juf Ankie in groep 5.
Tijdens de vijf bijeenkomsten bereiden de groep 4 leerlingen samen met de leden van het jeugdorkest een speciale act voor die gepresenteerd wordt tijdens het schoolpleinfeest op zaterdag 5 juli, rond 14.00uur.

We hopen op veel belangstelling! Ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's zullen versteld staan van het resultaat op het schoolpleinfeest.
Mochten er nog andere kinderen zijn (uit hogere groepen) die ook interesse hebben om mee te doen, iedereen is van harte welkom.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2014 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2014 »