Dit jaar organiseert Rabobank Parkstad Limburg voor de tweede keer de Clubkas Campagne. Bij deze actie bepalen de leden en klanten van de Rabobank Parkstad Limburg welke verenigingen of stichtingen door de bank financieel ondersteund worden.

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide doet ook mee aan deze campagne en heeft uw stem en steun hard nodig. Onder het motto “Breng Aemiliaan in de stemming” proberen wij zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Deel dit bericht of onze flyer op facebook, twitter of Google+ en help ons.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?
Leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen en klanten drie. U kunt maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. Elke stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag dat de Rabobank doneert. De hoogte van de bijdrage voor de vereniging/stichting is afhankelijk van het aantal stemmen: hoe meer stemmen een vereniging/stichting ontvangt, hoe hoger het bedrag is dat zij krijgen.
In het gunstigste geval is iedere stem €3,- waard. 

Medio mei ontvangt u via de post of mail van de Rabobank een unieke code voor het stemmen op de vereniging en/of stichting van uw keuze. Met het stemmen bepaalt Ú de hoogte van de bijdrage die de clubs ontvangen. Met de persoonlijke stemcode kunt u van woensdag 21 mei tot en met maandag 2 juni uw stem uitbrengen op http://www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg/

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.
Heeft u geen persoonlijke stemcode ontvangen? Vraag deze dan op via (045) 533 4000. 

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete clubs. Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van uw stem! 

Overige stemmen
De RABO bank Clubkas Campagne stemmen die u overhoudt na de stemming op Harmonie St. Aemiliaan komen goed terecht als u die laat toekomen aan één van de Kerkraadse muzikale verenigingen. 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2014 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2014 »