Zaterdag 29 maart - Tirolerparty

Op zaterdag 29 maart 2014 vindt de derde editie plaats van de Tirolerparty. In navolging van het succes van de vorige jaren heeft de jeugdcommissie van Harmonie Sint Aemiliaan haar handen weer bij elkaar gestoken om er een onvergetelijke avond van te maken.

Trek dus je tirolerbroek of dirndl weer aan en kom op 29 maart vanaf 20:30 naar het Patronaat in Bleijerheide. Naast de typische Tiroler sfeer die gecreëerd wordt, zal het orkest Wahnsinn de stemming er flink in brengen. 

De Tirolerparty is voor iedereen toegankelijk; de voorverkoop is gestart en kaarten zijn verkrijgbaar bij het Patronaat in Bleijerheide en bij Buck Office in Kerkrade. Ook bestaat de mogelijkheid ze te reserveren via tirolerparty@aemiliaan.nl.

Wees er snel bij want vorig jaar was de Tirolerparty geheel uitverkocht en hebben we diverse mensen moeten teleurstellen.

Datum: zaterdag 29 maart 2014
Aanvang: 20.30 uur in ’t Patronaat (Ursulastraat 232, Kerkrade)
Entree voorverkoop: € 7,50
Avondkassa: € 10,00
Muziek: Orkest Wahnsinn

Natuurlijk is het leuk als iedereen zich verkleed in een Tiroler outfit, maar dit is niet verplicht!

 

Zondag 30 maart - Kapellentreffen

Op zondag 30 maart 2014 organiseert de jeugdcommissie in de voor de Tirolerparty sfeervol versierde zaal van het Patronaat Bleijerheide een gezellig After Tirolerparty/Kapellentreffen. Iedereen is van harte welkom. Ben je op de Tirolerparty geweest kun je tijdens het Kapellentreffen nog nagenieten van de sfeer. Kies je alleen voor het Kapellentreffen, van harte welkom.  

Entree wordt niet gevraagd, een vrije gave wordt op prijs gesteld. Tijdens dit Kapellentreffen is naast de drank gelegenheid tot het nuttigen van een lekker hapje. Dus kom allemaal naar dit gezellige muzikale evenement.

Datum: Zondag 30 maart 2014
Aanvang: 12.00 uur in het Patronaat (Ursulastraat 232, Kerkrade)
Zaal is open vanaf 11.30 uur
Entree: Vrije gave.

Muziek:

  • De Limburgse Boerenblaoskapel
  • Die Alt Bömische
  • Marlenticka

 

Natuurlijk is het ook hierbij leuk als iedereen zich verkleed in een Tiroler outfit, maar dit is niet verplicht!


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2014 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Januari 2014 »