Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide sluit het jaar 2013 met enkele optredens in kerstsfeer. Aanstaande vrijdag 13 december om 19.30 uur zullen de bewoners van verzorgingshuis Vroenhof op o.a. kerstliederen getrakteerd worden. Ons jeugdorkest zal op 24 december in de parochiekerk Antonius van Padua de kindermis opluisteren.

Op 21 december organiseert harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide o.l.v. Loek Smeijsters het jaarlijks kerstconcert met dit jaar als thema “Krismes rónk de welt” in ons gemeenschapshuis ’t Patronaat te Bleijerheide. "D'r Weihnachtsman" presenteert een avond met Russische, Keltische, Engelse, Poolse, Duitse, Amerikaanse en natuurlijk ook Nederlandse kerstmuziek. Een gevarieerd programma van muziek, vertelling en zang voor elk wat wils. Laat u verrassen door de speciale rol die tijdens dit concert weggelegd is voor Marcel Mahr, Kerkradenaar in hart en nieren . Remco Schoonbrood, die in Tilburg aan de musicalacademie studeerde, zal tijdens het concert enkele werken zingen begeleid door de harmonie. Daarnaast zal dit jaar de klarinetgroep van de harmonie voor een muzikaal intermezzo zorgen.
De zaal van 't Patronaat zal op zaterdag 21 december volledig in kerstsfeer ingericht zijn.
Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide verwelkomt u graag om 20.00uur voor het jaarlijkse kerstconcert. De zaal is geopend vanaf 19.30uur. De entree is gratis, een vrije gave wordt op prijs gesteld. 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2013 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2013 »