Tuinfeest

Korting voor leden bij Buck Office Kerkrade

Buck Office is al bijna 40 jaar hét adres in Kerkrade voor kantoorartikelen, cartridges, schrijfwaren en kantoormeubiliar. Als sponsor van de Aemiliaan, willen we niet alleen de harmonie zelf, maar ook de leden iets bieden: daarom krijgt ieder lid van de Aemiliaan bij ons 10% korting op het reguliere assortiment (m.u.v. netto-geprijsde artikelen, boeken en voorverkoop evenementen) in de zaak! We hopen snel leden in de zaak te begroeten! Maak wel even kenbaar dat je bij deze fantastische harmonie hoort, we kennen niet alle leden!


Marian en Danny van Buck Office in Kerkrade Centrum

Lees meer >

Benoeming nieuwe beschermheer.

Op zondag 12 mei werd na afloop van de wekelijkse repetitie van het harmonieorkest Drs. Sjef Wallz  eïnstalleerd als nieuwe beschermheer van harmonie St. Aemiliaan. Met het opspelden van de Aemiliaanspeld is deze benoeming bekrachtigd en is hij tevens lid van onze vereniging. Onze nieuwe beschermheer is reeds jarenlang trouwe bezoeker van concerten en Aemiliaan evenementen. Volgens eigen zeggen volgt hij op in “het illustere rijtje van voorgangers Albert Latour en Jos Buck” en is daarmee zeer vereerd. 

Lees meer >

Afsluiting seizoen

Op 21 juni tussen 13.30 en 15.00 uur wordt de eindpresentatie van het project “Klinkend Perspectief” gegeven in aanwezigheid van Wethouder Thomas. Deze activiteit vindt plaats in het Patronaat te Bleijerheide. Op 22 juni speelt ons jeugdorkest tussen 14.00 en 15.00 uur tijdens het pleinfeest van de Basisschool Bleijerheide.

Het jaarlijkse tuinfeest op 23 juni met muziek,kinderspelen en barbecue start rond 14.30 op de weide naast het Patronaat. Als laatste nemen wij gezamenlijk met Harmonie St. Jozef deel aan de dirigentenwedstrijd WMC op 6 juli. 

Lees meer >

"Ik hou van Holland"-concert