Dit jaar organiseert Rabobank Parkstad Limburg voor de eerste keer de Clubkas Campagne. Bij deze actie bepalen de leden en klanten van de Rabobank welke verenigingen of stichtingen door de bank financieel ondersteund worden.
Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide doet ook mee aan deze campagne en heeft uw stem en steun hard nodig.
Onder het motto “Breng Aemiliaan in de stemming” proberen wij zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Deel dit bericht of onze flyer op facebook, twitter of Google+ en help ons.

Stem nu!

 

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?
Rabobank Parkstad Limburg draagt verenigingen en stichtingen in het werkgebied een warm hart toe. Daarom stellen wij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne!
Leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen en klanten drie. U kunt maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. Elke stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag dat de Rabobank doneert. De hoogte van de bijdrage voor de vereniging/stichting is afhankelijk van het aantal stemmen: hoe meer stemmen een vereniging/stichting ontvangt, hoe hoger het bedrag is dat zij krijgen. In het gunstigste geval is iedere stem €3,- waard. Er is € 150.000,- beschikbaar en door middel van het werven van stemmen ontvangen verenigingen en stichtingen een bijdrage voor de doelen die zij willen verwezenlijken.
Medio mei ontvangt u via de post of mail van ons een unieke code voor het stemmen op de vereniging en/of stichting van uw keuze. Met het stemmen bepaalt Ú de hoogte van de bijdrage die de clubs ontvangen. Met de persoonlijke stemcode kunt u van woensdag 15 tot en met donderdag 30 mei hier uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.
Heeft u geen persoonlijke stemcode ontvangen? Vraag deze dan op via (045) 533 4000.
Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete clubs. Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van uw stem!
Meer informatie is te vinden op de site van de Rabobank.
 


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2013 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2013 »