In memoriam Hein Schaefer

Op zondag 24 maart 2013 overleed op 91 jarige leeftijd ons erebestuurslid Hein Schaefer. Wij zijn dankbaar dat wij met ons kerstconcert in Zorgcentrum Vroenhof samen met zijn familie zijn 60-jarig jubileum konden vieren.
Hein Schaefer kreeg bij zijn 40-jarig jubileum een Koninklijke onderscheiding voor al zijn verdiensten. Hein is vele jaren lid geweest van de vaandelgroep en van de Commissie van donateurs. Tevens heeft hij jarenlang het Steunfonds in stand gehouden en is actief geweest als bestuurslid, administrateur voor de zondagse presentie en decorbouwer bij toneelvoorstellingen. Hij zette zich in voor alle klussen bij de harmonie. Voor de inzet als bestuurslid is hij benoemd tot erebestuurslid.

Wij wensen zijn familie veel sterkte toe met dit gevoelig verlies.
Bestuur, leden, dirigent en commissies Harmonie St. Aemiliaan 

Lees meer >

Lenteconcert 2013

Op zaterdag 13 april a.s. organiseert Harmonie St.Aemiliaan uit Bleijerheide in samenwerking met Mannenkoor David een Lenteconcert in de St.Martinuskerk van Spekholzerheide. Dit concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis (een vrije gave ter bestrijding van de kosten wordt echter zeer op prijs gesteld). Harmonie St.Aemiliaan staat onder leiding van dirigent Loek Smeijsters; Mannenkoor David staat onder leiding van dirigent Jan Gouders en wordt op piano begeleid door Annie Niessen.

Lees meer >

Tirolerparty 23 maart 2013

Op zaterdag 23 maart 2013 vindt de tweede editie plaats van de Tirolerparty. In navolging van het succes van vorig jaar heeft de jeugdcommissie van Harmonie Sint Aemiliaan haar handen weer bij elkaar gestoken om er een onvergetelijke avond van te maken.

Trek dus je tirolerbroek of dirndl weer aan en kom op 23 maart vanaf 20:30 naar het Patronaat in Bleijerheide. Naast de typische Tiroler sfeer die gecreëerd wordt, zal Bla-Bli-Bla-Blasmusik uit Oberharmersbach (Schwarzwald, Duitsland) de stemming flink erin brengen. DJ Wim Frijns zal de rest van de avond zorgen voor een uitstekende “stimmung”.

Alle kaarten voor de Tirolerparty zijn UITVERKOCHT. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar in de voorverkoop en aan de avondkassa.

Lees meer >

In memoriam Fieny Lohuis

Fieny Lohuis

Geheel onverwacht en plotseling is Fieny Lohuis uit ons midden weggerukt.

Fieny laat een groot gat achter in de rijen van onze harmonie en niet alleen als saxofonist.

Zij was vaak de drijvende en enthousiasmerende kracht achter de organisatie van vele activiteiten en
evenementen. De carnavalsrevue viel geheel onder haar regie en op 1 februari danste ze voor ons,
na ontvangst van een verdiende onderscheiding, haar laatste “Fliegermarsch”.

Fieny was er altijd. Zeer betrokken bij het wel en wee van haar harmonie St . Aemiliaan, stimulerend
voor de jeugd en altijd een positieve instelling.

Fieny, we zullen je node missen.

Wij wensen haar dochter Saskia en echtgenoot Mischa, haar partner Egbert en allen die haar zullen
missen veel sterkte toe met dit gevoelig verlies.

Bestuur, dirigent, leden en commissies van Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide.

Lees meer >