In de donkere dagen voor kerstmis tracht Harmonie St. Aemiliaan met haar kerstconcert onder het motto “Weihnachten in den Bergen” licht te brengen in de harten van vele muziekliefhebbers. Ons verenigingslokaal het Patronaat is met daarin grote sneeuwbedekte dennenbomen in kerstsfeer gebracht en zal in combinatie met de warme klanken van het orkest uw ogen en oren verwennen. 
Zoals de trouwe bezoekers van het kerstconcert in Bleijerheide gewend zijn zal er vanaf 20.00uur een gevarieerd programma ten gehore gebracht worden . Dit jaar worden de luisteraars niet alleen muzikaal verrast door het harmonieorkest, maar ook door het Eurode saxofoonkwartet bestaande uit Hans Zegers, Harry Thoren, Heinz Kebeck en Jo Mijnes en drie Alphoornblazers: Harrie Ries, Dion Kowalski en Bart Conjaerts. De Bleijerheidse zussen Vivian en Mariechelle Pouwels zullen eveneens enkele werken samen met het harmonieorkest uitvoeren. Uiteraard vergeten wij ook niet de inwendige mens. Ons damescomité zal weer paraat staan met warme drank en kerststollen.

We hopen vele bezoekers te kunnen verwelkomen op 22 december in het Patronaat aan de Ursulastraat te Bleijerheide. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree: Vrije gave.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2012 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2012 »