Op 2 en 3 november vierde Harmonie St.Aemiliaan haar jaarlijkse patroonsfeest. Op vrijdag was er volgens traditie een grote dropping en op zaterdag luisterde de harmonie om 18.00 uur de eucharistieviering op, in de Antonius van Paduakerk te Bleijerheide.

Wij zijn verheugd dit jaar een tweetal jubilarissen te kunnen huldigen: Nic Hanssen en Hein Schaefer, beiden 60 jaar lid.

Nic Hanssen is begonnen bij de drumband met overslagtrom en bekkens. Daarna stapte Nic over naar het harmonieorkest waar hij de grote trom en bekkens bespeelde. Tijdens zijn 40-jarig jubileum ontving Nic een Koninklijke onderscheiding. Nic was de nestor van de slagwerkgroep. Hij was tot zijn stoppen een meer dan voorbeeldig lid, hij ontbrak zelden. Inmiddels heeft hij zijn actief muzikantschap beëindigd, maar is steeds aanwezig bij vele activiteiten van de harmonie.

Hein Schaefer kreeg voor al z’n verdiensten voor de harmonie, bij zijn 40-jarig jubileum, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Hein is vele jaren lid geweest van de vaandelgroep, lid van de Commissie van donateurs en tevens vele jaren actief als bestuurslid. Voor de inzet als bestuurslid is hij benoemd tot erebestuurslid. Hein Schaefer heeft ervoor gekozen vanwege zijn beperkte mobiliteit zijn jubileum te gedenken tijdens ons kerstconcert in verzorgingshuis Vroenhof op 7 december.

.Op de foto vlnr: Hein Schaefer en Nic Hanssen


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2012 »
Bekijk alle nieuwsberichten van November 2012 »