Na de succesvolle organisatie van Rhythm Factory door onze drumband en de geslaagde optredens van ons jeugdorkest en drumband op de markt te Kerkrade tijdens Koninginnedag gaat onze harmonie op buitenlandtour.

Op zaterdag 7 mei is harmonie St. Aemiliaan uitgenodigd in het Belgische Zussen. De harmonie Vreugd en Deugd Zussen staat onder leiding van onze hoboïst Jos Zegers. Via hem werden de eerste contacten gelegd. Voor de pauze zullen de muzikanten uit Zussen voor een gevarieerd muzikaal programma zorgen. Na de pauze is het de beurt aan Harmonie St. Aemiliaan. Onder leiding van dirigent Dirk De Caluwe zullen zij het programma na de pauze openen met het Spaanse werk “La Leyenda del Beso”. Jos Zegers is bezig met de afronding van zijn dirigenten opleiding. Hij bereidt zich samen met Harmonie St. Aemiliaan voor op zijn directie-examen, dat op 21 mei aanstaande in het Patronaat te Bleijerheide zal worden afgenomen. Tijdens de concertavond te Zussen zullen onder zijn leiding twee examenwerken, als try-out, ten gehore worden gebracht: “Fantasy Variations” en “Danzón no. 2”. Het concert zal o.l.v. chef-dirigent Dirk De Caluwe swingend besloten worden met de werken “The dukes finest” en “Songs of the wizz”.
Het concert vindt zaterdag 7 mei om 20.00uur plaats in de zaal "Vreugd in deugd" aan de  Misweg in Zussen (Zichen-Zussen-Bolder)


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2011 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2011 »