Afgelopen zondag heeft Josef Suilen op emotionele wijze te kennen gegeven dat hij helaas zijn 22 jarige verbintenis bij Harmonie St. Aemiliaan moet beëindigen.

De reden hiervoor is dat hij een fantastische aanbieding heeft gekregen om als dirigent van de Bulgaarse Staatsopera de Opera Aida van Verdi in te studeren om daarna tot de zomervakantie de uitvoeringen te leiden in meerdere landen van Europa.

Na de vakantie is de kans groot dat hij ook een groot project van dezelfde omvang in Italië zal gaan dirigeren. Deze aanbiedingen waren een zodanige buitenkans en beantwoordden zodanig aan zijn ambities in de symfonische richting dat hij ze met beide handen heeft aangegrepen. Dit brengt echter met zich mee dat Josef Suilen de moeilijke keus heeft moeten maken niet meer beschikbaar te zijn voor Harmonie St.Aemiliaan. Dit alles betekent dat zondag 7 maart al de laatste repetitie onder zijn leiding zal zijn.

Voor de geweldige samenwerking en zijn inbreng als dirigent werd Josef Suilen in november nog tot ere dirigent benoemd. Iedereen weet dat Harmonie St.Aemiliaan samen met "Dr.Sef" een geweldige tijd heeft gehad met geweldige muzikale prestaties als concoursen, hoogstaande concerten en niet te vergeten de vele prachtige concertreizen. Voor St.Aemiliaan zal ook alles weer verder gaan en men gaat natuurlijk op zoek naar een waardige vervanger voor de scheidende dirigent. Langs deze weg wenst de hele harmonie familie Josef veel succes met zijn nieuwe uitdaging en we besluiten deze 22 jarige verbintenis met een welgemeend:

"Sef bedankt"!!!


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2010 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Maart 2010 »