Klankstad Kerkrade huldigt Harmonie/Fanfare jubilarissen


Lees meer >

Het Circus komt......

Vrijdag 16 april zal in het teken staan van het circus.  Tijdens de voorstellingen zult u de harmonie van een hele andere kant te zien krijgen.
Om 12:00u en 13:00u zullen de eerste twee voorstellingen van het circus plaats vinden in het kader van de ledenwerving van St. Aemiliaan. De leden van de blokfluitgroep en het jeugdorkest zullen samen met enkele leden van het "grote" orkest een gevarieerd programma ten tonele brengen. Hierbij zullen zij niet alleen traditioneel spelen op hun instrument, maar zult u ze ook in een andere rol kunnen bewonderen. Welke dit is, verklappen we nog niet....
Om 19:00u zal de circustent voor de laatste keer zijn deuren openen. Dit keer voor de gehele harmoniefamilie. De voorstelling zal worden aangevuld met speciaal geselecteerde solisten en ensembles uit de eigen gelederen van de harmonie.

De presentatie zal in handen liggen van een echte circusdirecteur, die koste nog moeite heeft gespaard om zijn hele circus naar Bleijerheide te verplaatsen. De circustent zal in de zaal van het gemeenschapshuis 't Patronaat aan de Ursulastraat in Kerkrade, staan.

Houd deze site in de gaten voor meer nieuws over het circus.
 

Lees meer >

Jo Mijnes Erevoorzitter

Bij zijn afscheid als voorzitter van St.Aemiliaan is Jo Mijnes door de harmonie benoemd tot erevoorzitter. Dit gebeurde tijdens de algemene jaarvergadering op zondag 7 maart.

Lees meer >

Josef Suilen vertrekt bij St.Aemiliaan

Afgelopen zondag heeft Josef Suilen op emotionele wijze te kennen gegeven dat hij helaas zijn 22 jarige verbintenis bij Harmonie St. Aemiliaan moet beëindigen.

Lees meer >