Sint Aemiliaan viert feest met zijn dirigent

Kerkrade - Harmonie Sint Aemiliaan Bleijerheide zet dezer dagen zijn eigen dirigent Josef Suilen in de spotlights. Suilen is al twintig jaar als dirigent aan de Kerkraadse harmonie verbonden en heeft met Aemiliaan niet alleen de nodige buitenlandse concerten gemaakt, maar ook onder zijn leiding de nodige eerste prijzen met lof weggesleept bij concoursen in de superieure afdeling.

Sint Aemiliaan wil de twintig jaar durende verbintenis op zondag 15 november groots vieren met een concertavond in het Parkstad Limburg Theater van Kerkrade. De harmonie staat ook die avond onder leiding van de eigen dirigent. Aemiliaan brengt pop, klassiek en musical. Medewerking wordt verleend door onder andere Paul Souren, Joan Handels, Joyce Robijna, Robbert Suilen en Gé Titulear.

De harmonie verzorgde onlangs een concertreis naar Bad Staffelstein, Zuid-Duitsland. Trombonist Harry Ries reisde mee als solist.

De concertavond begint om 20.00, de entree bedraagt 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Buck Office aan de Einderstraat in Kerkrade.

[bron: "De Limburger"]
Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2009 »
Bekijk alle nieuwsberichten van November 2009 »