Harmonie St. Aemiliaan musiceert 20 jaar onder leiding van Josef Suilen Niet echt een jubileum maar toch beslist een mijlpaal om met een en dezelfde dirigent 20 jaar samen te werken. Onder de leiding van Josef Suilen heeft het orkest vele successen geboekt denk bijvoorbeeld aan de landstitel in de concert divisie 2005.

Deze samenwerking krijgt op zondag 15 november een officiële tint door middel van een concertavond in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade.

Het zal een avond worden met harmonie St.Aemiliaan als podiumorkest met veel variatie in de genres zoals pop, klassiek en musical. Hieraan werken verder mee:
Joan Handels, Paul Souren, Joyce Robijns en Robbert Suilen. Als "special Guest" zal de bekende zanger Gé Titulaer een belangrijke rol tijdens deze avond vervullen. De professionele carrière van zanger, componist en multi-instrumentalist Gé Titulaer, begon in de zeventiger jaren bij de popgroep "PAT COOL".

Na een tijdje ontstond bij Gé de behoefte om als zangsolist zijn weg te zoeken.Hij wist een uitgever te winnen voor zijn songs en in 1980 verscheen zijn eerste solo-elpee. "WHAT´S NEW", geproduceerd door Cees Schrama, deze werd door Polydor gerealiseerd en meteen onderscheiden met een EDISON. Hij wordt door vooraanstaande muziekjournalisten op één lijn geplaatst met namen als Frank Sinatra, Tony Bennett en George Benson. Vanuit heel Europa ontvangt hij uitnodigingen voor concerten, TV-shows en radioprogramma´s. In zijn carrière deelde Gé het podium met wereldsterren als Toots Thielemans, Eddie Daniëls, Buddy Colette, Clark Terry, Norma Winston, Diane Schuur, John Clayton en vele anderen. Zijn meest recente concertreizen brachten hem in 2004 naar New York. Samen met het fantastische Orkest van de Koninklijke Luchtmacht verbleef hij in juni 2005 in Canada en verzorgde optredens in Hamilton, Toronto, Montreal en Fredericton.

De avond begint om 20.00 uur en de entree is € 15,--
Voorverkoop: Buck Office BV, Einderstraat, Kerkrade C
Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2009 »
Bekijk alle nieuwsberichten van September 2009 »