In het weekend van 29 november vindt het patroonsfeest van harmonie Sint Aemiliaan uit Bleijerheide plaats.

Hierbij zal Patrick Körver, die 25 jaar lid is, gehuldigd worden. Het jaarlijkse patroonsfeest start op vrijdag 28 november met de traditionele dropping. Zaterdag 29 november is er om 20.00 uur een discoavond voor jong en oud in café ’t Patronaat. Op zondagmorgen 30 november brengt Harmonie St. Aemiliaan eerst een bezoek aan het kerkhof en onder leiding van Bart Schäfer wordt er dan om 10.30 uur de eucharistieviering in de St. Antoniuskerk te Bleijerheide opgeluisterd. Aansluitend is er een koffietafel voor de gehele harmoniefamilie en tevens een interne huldiging voor de jubilaris.
Vanaf 12.15 tot 12.45 krijgt Patrick Körver in het Patronaat een receptie aangeboden en is er voor familie, vrienden en kennissen gelegenheid tot feliciteren.
Dit alles vindt plaats in het verenigingslokaal ’t Patronaat aan de Ursulastraat 232 te Bleijerheide

Patrick Körver Patrick Körver werd in 1983 als trompettist lid van harmonie St. Aemiliaan. In de 25 jaar die hij lid, is hij op diverse terreinen binnen de vereniging actief geweest. Zo is hij bestuurslid geweest, maar ook actief geweest bij het opleiden van jeugdige muzikanten en bij het begeleiden van muzikanten bij solistenconcoursen. Ook heeft hij een aantal jaren deel uit gemaakt van de drumband, van de werkgroep jeugd en van de werkgroep projecten. Naast trompettist is hij nu nog steeds lid van de muziekcommissie en fungeert hij als marsleider bij St. Aemiliaan.

Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2008 »
Bekijk alle nieuwsberichten van November 2008 »