Jeugdorkestleden bieden hun dirigent cd-opname aan

Op vrijdag 29 februari en zaterdag 1 maart is het zo ver! Na vele weken van intensief oefenen is het jeugdorkest van harmonie St. Aemiliaan klaar voor het opnemen van hun eerste eigen cd.
De plannen ontstonden reeds in het voorjaar van 2007. De jeugdleden wilden hun dirigent Jo Wetzelaer, die reeds twintig jaar fanatiek het Bleijerheidse jeugdorkest leidt, bij gelegenheid van zijn 50ste verjaardag verrassen. De jeugd besloot om hem onverwacht thuis, in Vijlen, een serenade te brengen en hem als cadeau een cd opname aan te bieden van zijn eigen jeugdorkest.
Samen met de jeugdcommissie werd er naar geschikte muziek gezocht. Marsmuziek, Pasodobles, film- en musicalmuziek, maar ook originele harmoniewerken moeten zorgen voor een afwisselende cd, waarbij ieder lid aan zijn trekken komt.
Inmiddels zijn de voorbereidingen bijna afgerond en verheugt men zich op twee leerzame en gezellige dagen in de Eurode Music/PBR-Studio van Peter Bartholom? en natuurlijk op een prachtige cd.
Door het samen musiceren laat de jeugd toch weer zien dat er naast de computer en het hangen voor de TV toch echt meer mogelijkheden zijn om de tijd leerzaam door te brengen. Hierbij heb je dan natuurlijk wel weer mensen nodig die het zaakje begeleiden en co?rdineren en Jo Wetzelaer is daarvan een goed voorbeeld.

Lees meer >

[Update] Filmpjes Carnavalsrevue

Manslü ballet Dun Jezieënt
Dansverain Hoch Das Bein Compilatiefilm


Binnenkort volgen er meer filmpjes. Heeft u nog foto’s of filmpjes stuur ze door naar floris@aemiliaan.nl.

Lees meer >