Harmonie St. Aemiliaan organiseert in 2008 de 23e editie van het Roderlandtoernooi. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 26 en 27 april in ons verenigingslokaal ?t Patronaat, Ursulastraat 232 te Kerkrade. Deelname aan het toernooi is mogelijk op elk muzikaal niveau. Het deelnemersveld varieert daardoor van pas startende tot volleerde muzikanten.

De juryleden zijn dhr. Frans Scheepers en dhr. Harrie Wolters. De pianiste voor eventuele begeleiding is mevr. Gaby Devies. Wanneer een repetitie met de pianiste gewenst is, kan contact opgenomen worden met mevr. Devies. Tel: 046-4852399. Pianopartijen van de hogere afdelingen dienen uiterlijk ??n week voor het concours te zijn ingeleverd bij het concourssecretariaat of bij de pianiste.

Het Roderlandtoernooi is net als in het afgelopen jaar een van de voorrondes van de LBM Finale Jonge Solisten. Deelnemers kunnen uitkomen in de volgende divisies: jeugd (t/m 12 jaar), vijfde, vierde, derde, tweede, eerste. De plaatsing in een bepaalde divisie is afhankelijk van de plaatsing van de uit te voeren solo(?s) in het NIB-repertorium. De hoogst scorenden kunnen een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de LBM Finale Jonge Solisten.

Het inschrijfgeld bedraagt voor een solist ? 7,50 voor duo?s en ensembles ? 12,50.

U kunt het inschrijfformulier HIER downloaden en E-mailen aan: secretariaat@aemiliaan.nl.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is 27 maart 2008. Wij plaatsen de deelnemers op volgorde van de ontvangst van de inschrijving.

Wij hopen u op ons toernooi te mogen begroeten.

Download het inschrijfformulier

Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2008 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Januari 2008 »