Carnavalsrevue en Kindercarnaval St.Aemiliaan

Harmonie St.Aemiliaan uit Bleijerheide houdt op vrijdag 25 januari net als andere jaren weer haar carnavalsrevue. De bedoeling dat iedereen verkleed aan deze zitting deelneemt.
Er is alles aan gedaan om wederom een zo afwisselend mogelijk programma op de planken te brengen en hieraan werken mee:

Raad van elf van Harmonie St.Aemiliaan met hun president Jo Voncken
Jeugdorkest Harmonie St.Aemiliaan
Proclamatie nieuwe prins(es)
Stadtgarde Herzogenrath
Boney M Revival
B?ttereedner Wim Ploum
Carnavalsgroep Sjeefjewikkeld
Mansl? ballet Dun Jezie?nt
Dansverain Hoch Das Bein
Raad van elf met stadsprins Ido I
Les Froeures Copuleurs

Zoals het programma reeds laat zien zal ook onze stadsprins Ido I met de raad van elf aan deze avond een bezoek brengen.
De zitting zal plaatsvinden in de mooi versierde zaal van ?t Patronaat aan de Ursulastraat 232 te Bleijerheide. De zaal gaat open om 19.30 uur, het programma begint om 20.11 uur en de entree is slechts ? 5,--

Op carnavalszaterdag 2 februari steekt het damescomit? van Harmonie St.Aemiliaan de handen stevig uit de mouwen en organiseert dan volgens de traditie het steeds druk bezochte ?Kinger Carnaval?.
De jeugd kan dan dansen en springen op muziek van de vertrouwde DJ en hierbij zijn de ouders natuurlijk ook van harte welkom. Het begint om 14.00 uur, de entree is gratis en deze happening vindt eveneens plaats in ?t Patronaat te Bleijerheide

Lees meer >

23e Roderlandtoernooi

Harmonie St. Aemiliaan organiseert in 2008 de 23e editie van het Roderlandtoernooi. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 26 en 27 april in ons verenigingslokaal ?t Patronaat, Ursulastraat 232 te Kerkrade. Deelname aan het toernooi is mogelijk op elk muzikaal niveau. Het deelnemersveld varieert daardoor van pas startende tot volleerde muzikanten.

De juryleden zijn dhr. Frans Scheepers en dhr. Harrie Wolters. De pianiste voor eventuele begeleiding is mevr. Gaby Devies. Wanneer een repetitie met de pianiste gewenst is, kan contact opgenomen worden met mevr. Devies. Tel: 046-4852399. Pianopartijen van de hogere afdelingen dienen uiterlijk ??n week voor het concours te zijn ingeleverd bij het concourssecretariaat of bij de pianiste.

Het Roderlandtoernooi is net als in het afgelopen jaar een van de voorrondes van de LBM Finale Jonge Solisten. Deelnemers kunnen uitkomen in de volgende divisies: jeugd (t/m 12 jaar), vijfde, vierde, derde, tweede, eerste. De plaatsing in een bepaalde divisie is afhankelijk van de plaatsing van de uit te voeren solo(?s) in het NIB-repertorium. De hoogst scorenden kunnen een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de LBM Finale Jonge Solisten.

Het inschrijfgeld bedraagt voor een solist ? 7,50 voor duo?s en ensembles ? 12,50.

U kunt het inschrijfformulier HIER downloaden en E-mailen aan: secretariaat@aemiliaan.nl.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is 27 maart 2008. Wij plaatsen de deelnemers op volgorde van de ontvangst van de inschrijving.

Wij hopen u op ons toernooi te mogen begroeten.

Download het inschrijfformulier

Lees meer >