Onder dit motto organiseert de jeugdcommissie van onze harmonie op zondagmiddag, 07 oktober a.s. om 15.00 uur in het Patronaat Bleijerheide een spetterend Disneyconcert (voor iedereen) met aansluitend in "de Bende" een Vossenjacht voor onze blokfluiters, beginnende muzikanten, kinderen van onze leden, hun broertjes en zusjes en vriendjes en vriendinnetjes.

Het concert wordt verzorgd door het jeugdorkest van harmonie St. Aemiliaan en zal bestaan uit maar liefst 7 muziekstukken van filmlegende Walt Disney. Tijdens de muziek worden er begeleidende filmbeelden getoond die zijn samengesteld door Floris Courtens.

De aansluitende Vossenjacht vindt -zoals hierboven reeds staat beschreven- plaats in "de Bende" en ook hier speelt datgene wat aan muziek is gespeeld en beluisterd tijdens het concert een belangrijke rol.

Onze jeugdcommissie (het merendeel hiervan onder de 20 jaar) hoopt tijdens het concert op een overvolle zaal met veel publiek en op veel kinderen die daarna nog willen meedoen met de Vossenjacht.

Ik wil dan ook de gehele harmoniefamillie (uw kinderen zijn dus ook van harte welkom!!) en andere belangstellenden uitnodigen om hieraan in grote getale gevolg te geven. Kom ook eens luisteren en toon belangstelling voor de toekomst van onze vereniging.

Ook voor onze harmonie geldt: "Wie de jeugd houdt, heeft de toekomst".
Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2007 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Oktober 2007 »