Afsluiting seizoen St.Aemiliaan

As zondag 1 juli zal harmonie St.Aemiliaan vanaf 10.30 concerteren in de wijk Bleijerheide tijdens het Sjpringbronfestival dat georganiseerd wordt door buurtvereniging ?De Bouwerwei?. Er zal een licht programma worden gepresenteerd hetgeen ook bij dit volksfeest passend is en de muzikale leiding is in handen van dirigent Harry Ries. Ook de drumband onder leiding van Rutger Courtens en tevens de jongste aanwinsten van St.Aemiliaan zullen hier als blokfluitengroep optreden.
Het concert duurt ca 1 uur en is bedoelt om dit Festival enige luister bij te zetten en tevens om de donateurs in de Bleijerheidse wijk te bedanken voor de financi?le steun van het afgelopen jaar.
Als afsluiting van het muzikaal jaar is er vanaf 15.00 uur het jaarlijks tuinfeest in de tuin van het verenigingslokaal ?t Patronaat te Bleijerheide. Naast enkele sportieve elementen is er een DJ die zorgt voor de muziek, is er een barbecue en is er ook gedacht aan een drankje.
Iedereen die bij de harmoniefamilie hoort en andere genodigden zijn bij deze hiervoor, zoals altijd, van harte uitgenodigd.

Lees meer >

[Recensie] Concert Inden


Klik op de afbeelding voor een vergroting

Lees meer >