Met ingang van 13 mei jl. is de Stichting Sint Aemiliaan Evenementen, onder voorzitterschap van Andr? Coumans, gestart met een grote loterij ten behoeve van de nieuwe uniformen. Het aantal deelnemingsbewijzen is 5000 voor ? 1,- per lot.
De eerste prijs is een 8 daagse vlieg/busreis naar Apuli? in Itali? t.w.v. ?935,--.
Bovendien zal bij elk verkocht lot een bon afgegeven worden door Van der Biesen Travel. Elke bon geeft een korting van ? 5,00 op een te boeken vakantie. Van deze korting gaat ?2,50 naar het uniformencomit?.

Harmonie Sint Aemiliaan heeft ongeveer 100 spelende leden bestaande uit alle leeftijdsklassen. Zoals wellicht bekend veroverde deze harmonie in 2005 de landstitel in de concertafdeling. Het behalen van een landskampioenschap is niet alleen een prestatie van formaat maar schept ook verplichtingen. Hoe de harmonie zich daarbij presenteert acht bovengenoemde stichting van groot belang.

De huidige uniformen zijn meer dan 13 jaar oud en aan vervanging toe en hiermee zijn veel kosten gemoeid. De totale opbrengst van de loten zal worden besteed aan de aanschaf van nieuwe uniformen.

De trekking van de verloting is op zondag 4 november 2007 in Caf? ?t Patronaat, Ursulastraat 232 te Kerkrade, ten overstaan van notaris Mr. H. van de Weijer.

De loten zijn verkrijgbaar bij alle leden van de Harmonie Sint Aemiliaan te Bleijerheide of te bestellen via secretariaat@aemiliaan.nl.

Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2007 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2007 »