Op vrijdagmiddag 19 januari bezochten ruim 200 leerlingen samen met hun meesters en juffen van zowel Basisschool Bleijerheide, als Openbare Basisschool De Schatkist het Patronaat. Ze genoten van een ? 1 uur durend concert van het jeugdorkest.

Na het welkomstwoord van Michiel en Lisette ging het concert echt van start. Een concert waarbij we hebben laten horen en laten zien wat muziek te bieden kan hebben als je hiervan je hobby wilt maken: gevarieerde muziek ondersteund door filmbeelden, zowel geschikt voor de jongere als de oudere kinderen van de basisschool. Van K3 tot The Lion King of The lord of the rings.

Daarnaast hebben we in een door Ludo en Floris, speciaal voor deze gelegenheid, gemaakt filmpje, laten zien wat er allemaal moet gebeuren voordat je mee kunt spelen in zo?n groot orkest.

De Bleijerheidse jeugd was razend enthousiast aan het applaus te horen. Hopelijk hebben velen de smaak van het muziek maken te pakken gekregen en hebben ze zin om lid te worden van onze vereniging.

Natuurlijk een woord van dank aan alle muzikanten die zich de moeite hebben genomen om voor deze ledenwervingsactiviteit een middagje vrij te nemen van school of werk. Zonder jullie hadden we niet zo?n leuke live-voorstelling kunnen geven.

Allemaal bedankt!


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2007 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Januari 2007 »