Harmonie St. Aemiliaan organiseert in 2007 de 22e editie van het Roderlandtoernooi. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 21 en 22 april in ons verenigingslokaal ?t Patronaat Bleijerheide, Ursulastraat 232 te Kerkrade. Deelname aan het toernooi is mogelijk op elk muzikaal niveau. Het deelnemersveld varieert daardoor van pas startende tot volleerde muzikanten.
De juryleden zijn dhr. Ad Lamerigts en dhr. Frans Scheepers. De pianiste voor eventuele begeleiding is mevr. Gaby Devies.
Het Roderlandtoernooi is net als in het afgelopen jaar een van de voorrondes van de LBM Finale Jonge Solisten. Deelnemers kunnen uitkomen in de volgende divisies: jeugd (t/m 12 jaar), vijfde, vierde, derde, tweede, eerste. De plaatsing in een bepaalde divisie is afhankelijk van de plaatsing van de uit te voeren solo(?s) in het NIB-repertorium. De hoogst scorenden kunnen een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de LBM Finale Jonge Solisten.
Het inschrijfgeld bedraagt voor een solist ? 5,-, voor duo?s ? 10,- en voor ensembles ? 15,-.
U kunt het inschrijfformulier hier downloaden en uw inschrijvingen E-mailen aan: secretariaat@aemiliaan.nl.
Wij verzoeken u aan uw jeugdige muzikanten en/of leerlingen een kopie van deze wervingsbrief uit te reiken, samen met een kopie van het aanmeldingsformulier. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 25 maart 2007. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor ons toernooi gegroeid. Bij de vorige editie leidde het grote aantal deelnemers tot problemen in de tijdsplanning. Door het aantal deelnemers te beperken proberen we in dit toernooi de planning nauwkeuriger te krijgen en de deelnemers en jury meer rust te gunnen. De deelnemers worden geplaatst op volgorde van ontvangst van de inschrijvingen. U wordt daarom geadviseerd om de inschrijvingsformulieren tijdig te sturen of te mailen.


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2006 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2006 »