Harmonie Sint Aemiliaan organiseert op 31 december voor het eerst een sylvesterparty. Het feest zal gehouden worden in de vorm van een besloten avond in verenigingslokaal ?t patronaat in Bleijerheide. De deuren worden geopend om 20.00 en het feest zal voortduren tot in de kleine uurtjes.

Natuurlijk is er ook gezorgd voor voldoende eten en drinken. Naast de gebruikelijke partychips kan er na binnenkomst gekozen worden tussen een lekkere oliebol of waffel. Later op de avond zal het koud buffet worden geopend!

Wat betreft het drinken is er voor de heren het gebruikelijke bier en voor de niet alcoholdrinkers de frisdrank. Ook voor de dames wordt er uiteraard gezorgd met verschillende dranken als passoa, apfelkorn, witte wijn, enzovoorts.

De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door de jeugdcommissie van Harmonie Sint Aemiliaan. De muziek wordt aangepast op ieders wensen.

Kortom, voor ieder wat wils..

De entree voor deze avond bedraagt ? 25 pp (all inclusive) . In de entreeprijs zit dus alle eten en drinken inbegrepen! Voor aanmelding, stuur een e-mail met je naam (of meerdere namen) naar sylvesterparty@aemiliaan.nl ! Je ontvangt hierna zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail met meer informatie.

Meld je nu aan! Laten we er met z?n allen een gezellige en geslaagde avond van maken!!


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2006 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2006 »