Op vrijdag 12 mei organiseert de jeugdcommissie van Harmonie St. Aemiliaan een discoavond voor jeugdleden. Naast de jeugdleden van onze eigen vereniging, zijn jeugdleden van andere harmonie?n van harte welkom, eventueel met introduc?s.

Het beloofd een spetterende avond te worden, waarbij DJ Michiel het muzikale gedeelte voor zijn rekening zal nemen. De avond begint om 20.30uur en wordt gehouden in de kleine zaal van ons verenigingslokaal: caf? ?t Patronaat. De entree voor deze avond bedraagt 1euro pp.

Om een betere inschatting te maken van hoeveel er nog ingekocht moet worden (drank, hapjes, etc) zouden we het leuk vinden als je van tevoren laat weten dat je komt en met hoeveel mensen. Dit kun je doen bij ??n van onze jeugdcommissieleden of via email: wouters_joyce@hotmail.com of lieske707@hotmail.com.

Hopelijk tot vrijdag,

Namens de jeugdcommissie Harmonie St. Aemiliaan:
Joelle Renkens, Stefanie Krichelberg, Annika Dijkman, Charlotte Wetzels, Manon Smeets, Lisette Spitz, Joyce Wouters, Bart Conjaerts, Reny Thoren, Iris Jeha, Jo Wetzelaer , Ludo BloemenKlik op de flyer voor een vergrote versie

Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2006 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Mei 2006 »