Harmonie St. Aemiliaan organiseert in 2006 de 21e editie van het Roderlandtoernooi. Jeugdige muzikanten kunnen bij ons in een prettige sfeer hun beste beentje voorzetten, uiteraard onder beoordeling van een deskundige jury. (Onder auspici?n van de L.B.M.) Het toernooi vindt plaats op in het weekend van 22 en 23 april in ons verenigingslokaal ?t Patronaat Bleijerheide, Ursulastraat 232 te Kerkrade. Deelname aan een solistentoernooi is mogelijk op elk muzikaal niveau. Het deelnemersveld varieert daardoor van pas startende tot volleerde muzikanten.

De juryleden zijn dhr. Ad Lamerigts en dhr. Harrie Wolters. De pianiste voor eventuele begeleiding is mevr. Gaby Devies.

Het Roderlandtoernooi is net als in het afgelopen jaar een van de voorrondes van de LBM Finale Jonge Solisten. Deelnemers kunnen uitkomen in de volgende divisies: jeugd (t/m 12 jaar), vijfde, vierde, derde, tweede, eerste. De plaatsing in een bepaalde divisie is afhankelijk van de plaatsing van de uit te voeren solo(?s) in het NIB-repertorium. De hoogst scorenden kunnen een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de LBM Finale Jonge Solisten.

Het inschrijfgeld bedraagt voor een solist ? 5,-, voor duo?s ? 10,- en voor ensembles ? 15,-.
Het inschrijfformulier kunt u sturen of e-mailen naar het secretariaat.
Wij verzoeken u aan uw jeugdige muzikanten en/of leerlingen een kopie van de wervingsbrief uit te reiken, samen met een kopie van het aanmeldingsformulier. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 1 april 2006. In de afgelopen jaren hebben wij tot onze vreugde geconstateerd dat de belangstelling voor ons toernooi toeneemt. Bij de vorige editie hebben wij een aantal deelnemers niet op de dag die de voorkeur had kunnen plaatsen. Wij plaatsen de deelnemers op volgorde van de ontvangst van de inschrijving. Wij adviseren u daarom om de inschrijvingsformulieren tijdig te sturen of te mailen.

De wervingsbrief kunt u hier downloaden.
Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden.
Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2005 »
Bekijk alle nieuwsberichten van December 2005 »