Patroonsfeest Harmonie St. Aemiliaan

In het weekend van 26 en 27 november a.s. vindt de jaarlijkse Aemiliaanviering plaats, waarbij de volgende jubilarissen in het zonnetje worden gezet:

Henk Lommen, 25 jaar lid
Jo Handels, 40 jaar lid
Jo Sch?fer, 60 jaar muzikant
Jo Mijnes, 50 jaar lid

Op zondag 27 november a.s. wordt eerst het kerkhof bezocht en zal ons harmonieorkest om 10.00 uur de eucharistieviering in de St. Antoniuskerk te Bleijerheide opluisteren. Aansluitend is er een koffietafel voor de gehele harmoniefamilie waarna er een korte interne huldiging is voor de jubilarissen. Dit alles vindt plaats in het verenigingslokaal ?t Patronaat aan de Ursulastraat 232 te Bleijerheide.

Van 12.30 uur tot 13.15 uur op zondag, 27 november a.s. krijgen de jubilarissen in het Patronaat een receptie aangeboden en is er voor familie vrienden en kennissen gelegenheid de jubilarissen te feliciteren. Hierna gaat het feest verder met muziek in het caf?.

Lees meer >

Dropping Aemiliaansfeest

Zaterdag 26 november vindt de jaarlijkse dropping plaats. U kunt uw groep nog opgeven om mee te doen. De bijdrage voor niet leden is 5 euro, leden van de harmonie mogen gratis mee. Het opgaveformulier voor uw groep kunt u hier dowloaden en inleveren bij onze secretaris. U kunt ook de namen van de personen die in uw groep zitten mailen naar de secretaris. Het verschuldigde bedrag kunt betalen op de dag van de dropping.
De samenstelling van de groepen dienen uiterlijk zondag 20 november bij de secretaris bekend te zijn.

Lees meer >

Uitslag "Raad het aantal punten"

De uitslag van de gokwedstrijd "Raad het aantal punten dat we halen tijdens het concours" is als volgt:
1e prijs: Harry Thoren en Joyce Pisters
2e prijs: Tim Weijers
3e prijs: Joyce Pisters

Prijzen kunnen worden afgehaald bij onze eerste of tweede penningmeester.

Lees meer >

Trompetter: St. Aemiliaan door B&W ge?erdKlik op het artikel voor een vergrote versie

Lees meer >